Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Сликарските цртежи се почетните потези на уметноста. Времето го одбележуваат сликарите и нивните дела, современитите сликарски потези ја скицираат иднината. Изборот на сликарите и сликите во Светските Канцеларии каде се генерираат глобалните проекти не е индивидуален избор. На изборот на сликарите и сликите кои се претставуваат се отсликува стручноста на креативност и техниката. Грешките во изборот се најголемите ризици на секој проект и инвестиција во развојот на регионите во светот.
Ви ги претставуваме сликарите кои го развиваат својот талент и имаат креативна моќ која го задржува нашиот поглед, ги деконцентрира мислите во примерот кога погрешно избирате иднина која е современа толку колку што е и архаична вашата мисла. 

   

Максим Димитров Лидија Вујисиќ Атанас Ботев
     
Љубен Цветковски Максим Димитров Лидија Вујисиќ
     
Мирко Вујисиќ Анна Петрова Максим Димитров
     
Мирко Вујисиќ Мирко Вујисиќ Лидија Вујисиќ
     
Атанас Ботев Анна Петрова
Љубен Цветковски
     
Љубен Цветковски Атанас Ботев Анна Петрова