Ако имате прашања за нас, забелешки или предлози може да ги испратите на нашата контактна адреса со е-маил. Напишете го вашето

Име и Презиме,

Е-маил,

Предметот на вашата порака како и текстот на пораката.

 

РЕНУ-ОРИГИНАЛИ ДООЕЛ
Кеј 13 ноември бр.2, Скопје
Македонија

 

телефон: 00 389 (0)2 3202 772 

мобилен тел.: 00 389 (0)71 790 722 

контактна особа: директор Ирена Трпеска Рену
е-меил: renuoriginals@yahoo.com

skype: irenarenu

 
 
 
 

Индекс

Вредност

Разлика

FTSE 100 6,649.39 + 9.69
FTSE 250 15,383.69 -42.22
FTSE 350 3,608.64 + 2.97
FTSE All-Share 3,545.90 + 2.31
FTSE AIM UK 50 3,522.71 -12.98
FTSE AIM 100 3,212.17 - 6.25
FTSE AIM All-Share 749.49 - 1.81
 Ажурирано на 26.09.2014
 
РЕНУ-Оригинали | Правила | Контакт
©2012 РЕНУ-Оригинали