Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.comJavascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Ви ги претставуваме Уметничките креации, производи со фотографија и уметникот кој ги изработува. Контактните податоци од уметниците се во рубриката КОНТАКТ каде и одговараме на вашите прашања и ве информираме за Оригиналите кои се достапни на нашата веб страна www.renuoriginals.com.mk

ѕидни дрвени закачалки за капути, шапки, марами во различни димензии;

дрвени или хартиени држачи за книги, пораки, моливи и накит;

глинени производи за дом - садови, кутии, пепељари, вазни;

сувенири од метали, природни камења, дрво и пластика;

накит од сребро, злато и други природни и синтетички материјали;

модни додатоци од волна, свила и памук;

Снежана Донева од Скопје „ Мојата работа е комбинација од занаетчиски вештини и цртеж. Тоа е манифестација на мојата желба да креирам свет во кој сакам да ја тестирам мојата имагинација и да комуницирам со гледачите. Мојата работа е уметничка креација и е одраз на мојата фасцинираност со слободата на изразување. Сакам да имам различни стилови на работа. Чувствувам дека така можам подобро да го развијам чувството за боја, форма и композиција“.

   
Лилјана Мандевска ЛМ1 Лилјана Мандевска ЛМ2 Лилјана Мандевска ЛМ3
     
Лилјана Мандевска МД4 Лилјана Мандевска МД5 Маја Димитрова МД1
     
Светлана Ивановска СИ1 Светлана Ивановска СИ2 Светлана Ивановска СИ3
     
Снежана Донева СД1 Снежана Донева СД3 Снежана Донева СД4
     
Снежана Донева СД5 Снежана Донева СД6 Снежана Донева СД2
     
 
Шада Дервишевиќ ШД1 Шада Дервишевиќ ШД2